Weddingplanner - Thuisstudie

Start vanuit huis je eigen business samen met ons!

Het kan natuurlijk zijn dat je graag zelfstandig thuis wilt werken. Dit houdt in dat je geheel zelfstandig, natuurlijk wel met begeleiding, alle theorie gaat doornemen. Natuurlijk kun je wel te allen tijde contact opnemen met jouw begeleider voor vragen.

Wanneer je alle theorie en de concepten op jouw eigen tempo hebt doorgenomen en afgerond hebt, maak je een afspraak om jouw presentatie af te leggen. Het voordeel hiervan is, dat je alles kan doen op het tijdstip dat het jou uitkomt.

Weddingplanner - Thuisstudie is opgedeeld in twee delen:

  • Weddingplannen (Boek 1)
  • Ondernemerschap (Boek 2)

Het eerste deel (Boek 1) van deze cursus neemt ongeveer 4 maanden in beslag. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kan de opleiding langer of korter duren.

Menu navigator:
Kijk in het menu linksboven voor alle informatie over deze studie.
Kijk je gezellig via je mobiel of iPad? Klik dan links boven op het BWPN logo.  

Wat is onze toegevoegde waarde voor jou?

Ruim 16 jaar geleden bestond ons vak alleen in de USA. De toenmalige  Eventplanners die naast de zakelijke markt ook de particuliere markt wilden betreden. 

Als je plannen leuk vindt kom je via lijsten via internet en gezond verstand al heel ver maar echt een business opzetten is weer een ander verhaal. Dat merkten wij in 2004-2005 ook heel goed.

Totdat wij het vak compleet gingen ontleden.

Wat houdt ons vak echt in?

Naast de expertise en ervaring in ondernemerschap bundelde de ervaring uit de evenementen branche, hospitality en adviserende dienstverlening compleet bij elkaar.

Dit heeft jaren gekost om een goede basis meer te leggen.
Onze vakopleiding of programma is meer dan een opleiding. Naast de expertise over het vak uit het veld is het ondernemers gedeelte nog het meest belangrijke.

Bevlogen en op maat kijken wij met je mee en sturen wij jou een kant op waar je uniek de markt mee kunt benaderen.

Wij geven jou de antwoorden op jouw vragen en bieden de oplossingen. Op maat en op jouw tempo maar met een scherp oog. Hoe start ik? Wie is mijn klant? Hoe onderscheid ik mij van mijn collega`s? & More.

De feedback die wij positief continue ontvangen is de open en sfeervolle communicatie. Maar vooral jouw persoonlijke ontwikkeling staat op 1. Dit is de daadwerkelijk kracht van het instituut waarmee jij resultaat behaald.

Gecombineerd met deze aspecten maak jij met de juiste inzet een droom start om je passie ook écht te gaan uitvoeren.

Klaar voor?

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord