Weddingplanner Business Management

Als je jezelf ziet als een verantwoordelijke ondernemer van de toekomst met een goed begrip van het nieuwe ondernemen,  iemand met voorliefde voor bruiloften, organisatie en planning en hoe het moet en zou kunnen werken, dan is deze vakopleiding voor jou. Vind jij het fijn om klassikaal en interactief bezig te zijn? Begeleiding te ontvangen waar jij behoefte aan hebt? Je business zo op de kaart te zetten zoals JIJ dat wilt?


Inhoud

We zien jou tijdens de kick-off dagen op ons instituut, voor de vier college dagdelen, de presentatie bij Boek 1 en voor het eindexamen voor Boek 2. Je werkt zelfstandig aan de concepten maar we ondersteunen jou ook met vragen en feedback.

Weddingplanner Business Management is opgedeeld in twee delen:

  • Weddingplannen (Boek 1)
  • Ondernemerschap (Boek 2)

Weddingplannen:

Het eerste deel (Boek 1) van deze vakopleiding neemt ongeveer 5 maanden in beslag, met uitzondering van het organiseren van de stagebruiloft. Deze opdracht zal vanaf Boek 2 in de opleiding gaan starten. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kan de opleiding langer of korter duren. Wanneer je alle concepten naar behoren hebt afgerond, volgt er een presentatie bij ons instituut, daarna ontvang je een certificaat voor Boek 1. Na het succesvol afronden van deze concepten kun je doorstromen naar de kick-off dagen van Boek 2 en ga je door naar het tweede deel (Boek 2) ondernemerschap. Dit duurt ook ongeveer 5 maanden.

Ondernemerschap:

Wanneer je het eerste deel (Boek 1) met afsluitende presentatie met een voldoende hebt afgerond, stroom je door naar het tweede deel: ondernemen. In dit tweede deel zal dieper ingegaan worden op alles wat bij een eigen onderneming komt kijken, zoals acquisitie, marketing, administratie, branding, storytelling en klantbenadering.
Als extra in deze vakopleiding is het tweede gedeelte volledig gericht op persoonlijke begeleiding bij het ondernemersgedeelte en mag je individuele gesprekken aanvragen waarin wij je dieper ondersteunen in jouw ontwikkeling.

Als extra bieden wij een stageplaats aan bij een van onze professionals. Een dag meedraaien met een bruiloft. Een geweldige leerzame ervaring!

College dagdelen

Naast de traditionele opleiding worden er ook vier verschillende college dagdelen aangeboden. Deze college dagdelen zijn bij de opleiding inbegrepen en omvatten een paar lastige onderdelen uit de opleiding. Deze onderdelen zullen tijdens deze dagen verder worden uitgewerkt en interactief richting de praktijk worden behandeld.

De eerste twee college dagdelen zijn; 
Plan of Action | Concept, Pitfalls & Solutions volg je bij Boek 1.

De laatste twee dagdelen;
Get Connected/Business Start-Up en Authenticiteit horen bij Boek 2. 
Deze college dagdelen worden gegeven door professionals uit het veld.

 

Investering & inschrijven Weddingplanner Business Management

De investering van Weddingplanner Business Management bedraagt € 3750,-

inclusief al het lesmateriaal, kick-off dagen, volledige begeleiding, vier college dagdelen, individuele begeleiding in Boek 2, presentatie en een eindexamen. 

Data:
15 en 16 september (nog 2 plaatsen beschikbaar)

Nadat jouw aanmelding is verwerkt zullen wij contact met je opnemen en nodigen wij je uit voor een individueel gesprek en wordt er direct een planning en strategie bepaalt voor jouw ontwikkeling. Deze gesprekken vinden een maand voor start van de vakopleiding plaats.

De groep is klein, maximaal 6 personen voor de juiste en persoonlijke aandacht.

Inschrijven kan direct via dit formulier
Je gaat meteen naar het betaalsysteem en alles wordt in orde gemaakt voor je.
De opleiding is vrijgesteld van BTW.

 

Jouw belastingvoordeel

Investering Weddingplanners Business Management € 3750,-

Belastingschaal 36.25% voordeel
€ 1260,00 (Over 2020 ontvang je € 1260,00 aan studiekosten terug van de belasting!*)
Belastingschaal 42% voordeel
€ 1470,00 (Over 2020 ontvang je € 1470,00 aan studiekosten terug van de belasting!*)
Belastingschaal 52% voordeel
€ 1820,00 (Over 2020 ontvang je € 1820,00 aan studiekosten terug van de belasting!*)

* Indicatie belastingvoordeel

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord