Weddingplanner Excellance

Je hebt het idee voor je. Je wilt ondernemen met het vak weddingplanner. Of wellicht dit uitbreiden met andere diensten. Of leg je de focus juist op de bruiloften? Je ziet wat de markt doet. Jij wilt de switch gaan maken maar wel met een uitstekende basis.

Jij wilt investeren en alleen het beste ervaren. Met kennis anno 2019, liefst al 2020 aan inspiratie, de leermethoden en volledige prive begeleiding.
Jij maakt ruimte om te sparren, te overleggen en jezelf te laten coachen. Business technisch en vakkennis is prioriteit maar je wilt ook verder groeien door jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Tijd is niet belangrijk voor je alleen het eind resultaat en je omarmt het proces volledig.

Je hebt hulp nodig, jij wilt de expertise van ons volledig opzuigen en je laten onderdompelen.
Jij bent bereid om te werken aan jezelf en jouw toekomstige bedrijf.

Ik ben er voor je, ik neem je mee en laat je alles zien. Dit doen wij op verschillende manier en we zorgen ervoor dat je de volledige vakkennis beheerst. Je gaat vol vertrouwen aan de slag en je bent straks klaar om het verschil te gaan maken.

Ik maak graag kennis met jou om te ervaren of wij kunnen samenwerken. Als collega`s onder elkaar, als jouw expertise guide, waar jij hulp in behoeft, volgens de huidige tijd aan kennis en inspiratie.

Bel ons via 030-2280327 om een afspraak in te plannen of e-mail ons via: info@bwpn.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord